Transparent
Inloggen
Sluiten

'Andraž Šporar zet zinnen op transfer naar Feyenoord'

3 augustus 2021 12:46 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Andraž Šporar zet zinnen op transfer naar Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens Feyenoord Transfermarkt heeft Andraž Šporar zijn zinnen gezet op een transfer naar Feyenoord. Dat heeft de Sloveense spits laten weten aan de clubleiding van Sporting Lissabon. Zelf heeft Feyenoord nog geen beslissing genomen over het eventueel aantrekken van de aanvaller. De club wil de ontwikkelingen op de transfermarkt afwachten.




Tags

andraz sporar lissabon sporting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Pratto was ook wild enthousiast om te komen. Heb de indruk dat dit een niet zo overtuigend argument is bij eventuele aanwerving.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Zonder transfer- en salarisbudget kan de speler zoveel willen. Cristiano Ronaldo kan naar de Kuip willen komen, tenzij hij transfervrij is en hij voor een colaatje flesje water en twee broodjes kaas wil komen voetballen gaat het hem niet worden...
+1/-0

2 jaar geleden
Gezien zijn voorgeschiedenis (eigenlijk overal in het buitenland mislukt) acht ik de kans groot dat hij slechter dan Bozenik is. Laat maar lekker in Portugal dus.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg