Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Feyenoord zou voor mij een goede stap zijn'

31 juli 2021 21:53 - ESPN
Foto: Pro Shots

Joey Veerman: "Feyenoord zou voor mij een goede stap zijn"; image source: Pro Shots

Joey Veerman hoopt deze transferperiode de overstap naar Feyenoord te kunnen maken. Dat gaf de middenvelder aan in gesprek met ESPN. "Het zou voor mij een goede stap zijn, dat denk ik zeker", aldus Veerman. "Feyenoord heeft bij Heerenveen geïnformeerd. Er ligt geen officieel bod bij Heerenveen, maar Feyenoord wil me wel heel graag hebben."

Zelf probeert hij het hoofd koel te houden. "Er wordt in de kleedkamer wel over gedold. Dan zegt iemand: Jij gaat helemaal nergens naartoe", zo gaf hij aan. "Op het veld heb ik daar geen last van, maar in mijn omgeving zijn de mensen er wel heel erg mee bezig. Als ik naar Rotterdam zou gaan, ben ik een tevreden mens."




Tags

veerman joey heerenveen espn gedold

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kuijt007 (geschorst)
2 jaar geleden
Wees welkom.
+1/-0

2 jaar geleden
Zou mooi zijn maar zie het niet gebeuren.
+1/-0

2 jaar geleden
Misschien op het laatste moment oppikken.
Ik zie in Veerman iemand waarvoor Heerenveen denkt de hoofdprijs te kunnen vragen, waarna hij maar niet weg komt in deze toch moeilijke markt, en tegen het sluiten van de transfermarkt kiezen ze dan toch eieren voor hun geld.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Zou top zijn. Net als iemand eerder schreef ik zag hem lang geleden bij Volendam en was meteen verkocht en hij noemde Feyenoord toen zelf ook al, nu weer. Larsson kostte ook ca 8 en kwam later uiteindelijk voor ongeveer de helft. Ik hoop dat Geertruida alsnog blijft. Fer mag van mij gaan maar levert weinig op (wel veel salarisruimte), dus zou je toch of kokcu (veerman als vervanger, aeb als backup) of senesi (dan moet je wel weer een vervanger hebben of op hendriks gokken) moeten verkopen om veerman en een spits te halen. Senesi gaat denk ik niet meer verlengen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki