Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord breekt onderhandelingen met Lutsharel Geertruida over nieuw contract af'

30 juli 2021 09:32 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord breekt onderhandelingen met Lutsharel Geertruida over nieuw contract af"; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de onderhandelingen met Lutsharel Geertruida over een nieuw contract afgebroken. Een uiterste aanbieding om zijn verbintenis te verlengen werd door het management van de verdediger afgewezen. Feyenoord wilde hem met een nieuw en sterk verbeterd contract belonen voor zijn ontwikkeling. Geertruida heeft nog een contract tot het einde van het seizoen.

Tegenover het Algemeen Dagblad bevestigt technisch directeur Frank Arnesen de berichtgeving. "We hebben vier maanden lang gesproken met het management van Lutsharel, we hebben hem een goede aanbieding gedaan", aldus Arnesen. "Maar tot overeenstemming zijn we helaas niet gekomen. Meer bieden dan dat we nu hebben gedaan kunnen we niet."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

geertruida arnesen uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Neeeee dat is echt super slecht en toch wel onverwacht (ondanks dat dit al lang duurde) nieuws. En een nog veel ergere en irritante streek vergeleken met Berggeit. Een echte Feyenoorder en al lang in de jeugd. Alle kansen gehad, verleng dat een jaartje voor ons. Miljoenen verdampen zo (is wel minimaal 15 waard na wk selectie, groot talent) en dan moet je hem nu geblesseerd gaan verkopen (ca 5) en nog weer een vervanger halen lekker dan. Alleen om transfervrij weg te lopen, waarschijnlijk ingefluisterd door zijn management die dan maximaal profiteert. Dan mag hij echt een jaar op de bank van mij als hij niet verkocht wordt. Die Oostenrijker is centraal beter en die rechtsback met lang contract doet het redelijk goed vind ik in die paar weken pas en 20 jaar wordt echt nog veel beter en hopelijk zijn voorzet dan ook nog.
+1/-0

2 jaar geleden
Duidelijk is het juiste medicijn om deze zacht sluimerende crisis te veranderen in een gezonde club...
+1/-0

2 jaar geleden
In de verkoop dus. Dit soort arro zaakwaarnemers die alleen maar meer euro's willen halen, doodsteek voor voetbal. Zal Geertruida ook schuld aan hebben. In coronatijd veel te veel geld denken te kunnen eisen. Strik erom en verkopen, dit soort gasten hebben we niet nodig.
+1/-0

2 jaar geleden
Inderdaad verkopen dit transferwindow. En niet meer laten spelen indien dit niet lukt.
+1/-0

2 jaar geleden
Erg teleurstellend. Ze hebben allemaal geen geduld. Zo snel mogelijk verkopen dus.
+1/-0

2 jaar geleden
Als ik lees dat de zaakwaarnemer(s) van Geertruida bizar hoge eisen stellen dan zou ik ook zeggen (en al heel snel) 'we stoppen ermee"
Het is natuurlijk een aardige speler voor Feyenoord, maar dat ben je al snel in deze selectie, want zo bijzonder is hij nu ook weer niet, tis nog geen Dumfries of Mazraoui, nog net niet.
Proberen te verkopen en dan een ervaren rechtsback proberen te krijgen, dat is mijn tip en dan Pedersen een jaartje op de bank met wat inval wedstrijden.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda