Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: ‘Scoren in de Kuip is fantastisch’

29 juli 2021 22:18

Guus Til maakte deze zomer zijn transfer van Spartak Moskou naar Feyenoord. In zijn eerste officiële thuisduel in de Kuip tegen het Kosovaarse FC Drita wist de 23-jarige middenvelder de harten van de Feyenoord-supporters te veroveren met een broodnodige hattrick. De Rotterdammers speelden een zware wedstrijd, maar zijn mede door de topavond van Til een ronde verder in de Conference League. Tegenover ESPN blikt een enthousiaste Til terug op de wedstrijd én zijn drie goals:

“Scoren in de Kuip is fantastisch, ik heb echt genoten. Ik heb drie goals gemaakt en we zijn door. Ik vind het ontzettend mooi om hier te spelen, in de Kuip.” Verslaggever Milan van Dongen merkte op dat Til aan het zingen was het op veld na zijn goal: “Ja, dat klopt, ik was de goaltune mee aan het zingen. Die vind ik mooi. De keren dat ik hier heb gespeeld, heb ik alleen maar verloren. Als je dan die goaltune hoort is dat echt minder leuk.”

De euforische Til gaf toe dat het geen makkelijke avond is geweest tegen FC Drita: “Het was een knotsgekke avond. Hoe wij soms kansen weggeven... We zullen deze wedstrijd goed moeten analyseren hierna.Maar goed, we hebben gewonnen.”




Tags

til kuip drita goaltune conference dongen enthousiaste espn euforische harten hattrick knotsgekke kosovaarse milan spartak topavond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.151 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg