Transparent
Inloggen
Sluiten

'João Teixeira mag vertrekken bij Feyenoord'

25 juli 2021 18:05 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"João Teixeira mag vertrekken bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens Feyenoord Transfermarkt mag João Carlos Teixeira alweer vertrekken uit De Kuip. De Portugees hoeft onder Arne Slot niet te rekeken op veel speeltijd en wordt daarom in verschillende competities aangeboden, waaronder Turkije en de Verenigde Staten. De verwachting is daarom dat hij deze zomer een transfer zal maken naar een andere club.

Teixeira werd een jaar geleden overgenomen van Vitória Guimarães. Mede door blessures kwam hij vorig seizoen maar tot 22 wedstrijden en wist daarin niet te scoren. Hij heeft nog een contract voor een jaar, maar Feyenoord heeft een optie om deze met een jaar te verlengen.




Tags

teixeira arne carlos guimaraes kuip portugees rekeken slot turkije vitoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik zie toch liever Diemers vertrekken
+4/-0

 
2 jaar geleden
die wil zelf weg, omdat hij niet bij de basis zit
+1/-0

 
2 jaar geleden
Beter als ze allebei vertrekken en Vente en Kelly meenemen. Met de komst van Trauner zie ik voor Fer ook weinig minuten. Ook voor Haps is een nieuw avontuur beter en op die manier sparen wij heel veel salaris uit. Doorselecteren met jeugdspelers.
+1/-0

2 jaar geleden
Ben benieuwd naar de reden. Want voetballend vermogen kan de reden niet zijn gezien de rest op het middenveld die nog geen bal over 3 meter naar elkaar toe kan spelen. Volgens mij dachten er gisteren ook weer een paar dat we in groene shirts speelden (gras). Die ballen gingen overal en nergens heen op een gegeven moment.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De reden? Da's simpel: die jongen speelt eens in de vijf wedstrijden goed, twee van de vijf keer dramatisch.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Als dat de reden is kan je het hele zootje verkopen
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Haha, helemaal gelijk. Maar goed, qua leeftijd en (waarschijnlijk) salaris gerelateerd aan het aantal wedstrijden is het ook logisch om afscheid te nemen.

En afgezien van het aantal gespeelde wedstrijden geldt dat dus inderdaad ook voor Fer en Diemers. En zo langzamerhand ook voor Toornstra.

Kokcu is gezien zijn leeftijd een ander verhaal, maar ook hij speelt één keer een goede wedstrijd en dan vier keer slecht.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wat dat betreft lijkt die wel wat op Ioan dan. Ook een weergaloze voetballer die op één of andere manier vaak niet thuis gaf en op cruciale momenten 'weigerde' om echt het spel naar zich toe te trekken. Eén van de beste Feyenoorders van de laatste 35 jaar die zijn belofte nooit heeft waargemaakt. Hopelijk doet Kökçü dat beter.
+2/-0

2 jaar geleden
Je denkt toch terug aan die paar wedstrijden/momenten waarop hij zijn klasse heeft laten zien. Als dat zijn 'normale' niveau was geweest, was hij een topper. Helaas was het te vaak niet goed genoeg!
+1/-0

2 jaar geleden
wel onze enige creatieve middenvelder, maar niet goed genoeg en vooral te traag.
Kocku is net zo vertragend en Til zie je bijna niet op het middenveld, Naast een spits dus ook nog opzoek naar een creatieve middenvelder.
Fer, Diemers en Teixeira verkopen, Burger, Antonucci en El Bouchataoui laten invallen als de wedstrijd dat toe laat@!
+2/-0

2 jaar geleden
Effe Inter Milaan contacten, en een ruil Teixeira / Eriksen voorstellen.
Win win situatie voor iedereen, zou ik denken.
+1/-0

2 jaar geleden
Slechte zaak. Teixeira is creatief. Dat kan van Fer,Diemers, Toornstra en Kökçü niet gezegd worden. Dat zijn blinde spelers. Gooi er nu ook de rest maar uit.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda