Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Ik ben gewoon hier en focus me op Feyenoord'

17 juli 2021 18:32 - ESPN
Foto: Pro Shots

Tyrell Malacia: "Ik ben gewoon hier en focus me op Feyenoord"; image source: Pro Shots

Tyrell Malacia is niet van plan om deze zomer te vertrekken naar Club Brugge. Dat gaf de linksback zelf aan in gesprek met ESPN. "Ik heb gewoon bijgetekend bij Feyenoord. Ik ben gewoon hier en focus me op Feyenoord", aldus Malacia. "Naar al die verhalen kijk ik niet. Ik ben gewoon hier en dat is het belangrijkste."




Tags

malacia tyrell brugge espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik ben blij dat hij bij Feyenoord blijft, Zaterdag speelde hij een prima wedstrijd die jongen gaat onder Slot beter worden dat geloof ik.
Ik wil Slot niet op een Troon zetten, maar je ziet aan hem dat het een open trainer is naar zijn spelers maar ook naar de supporters.
Ik hoop dat het hem gaat lukken het altijd afwachten maar ik geloof in die men, hij moet wel aanvallend wat versterking hebben en eigenlijk achterin ook.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel jong kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki