Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst Alireza Jahanbakhsh zo goed als rond'

14 juli 2021 22:57 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Komst Alireza Jahanbakhsh zo goed als rond"; image source: Pro Shots

De komst van Alireza Jahanbakhsh naar Feyenoord is zo goed als rond. Dat weet Voetbal International te melden. De aanvaller zal deze week nog gepresenteerd worden als nieuwe aanwinst van Feyenoord. Slechts enkele details houden een transfer op dit moment nog tegen. Naast Jahanbakhsh waren ook Garry Rodrigues en Javairô Dilrosun in beeld. Brighton Hove & Albion deed niet moeilijk over een transfer.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh alireza albion brighton dilrosun garry hove javairo rodrigues

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat is goed nieuws! Goeie speler!
+1/-0

2 jaar geleden
Geen idee hoe, en of het koop of huur wordt, maar ben blij verrast als dit rond komt! Ik ken die kroatische verdediger niet maar gezein de volgers zal het wel wat zijn!!
+1/-0

2 jaar geleden
Rare deal of ben ik de enigste dit dit vind. Niet zozeer dat hij komt..daar ben ik erg blij mee..maar denk dat Feyenoord niet meer betaald dan 5 a 6 miljoen euro..dan is deze speler in 2 jaar van 20 miljoen naar 6 afgeschreven..pffff
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dure speler die weinig minuten gemaakt heeft en met nog maar een tweejarig contract. Is niet zo'n gek bedrag, dus.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hoewel hij weinig minuten heeft gemaakt zal hij niet slechter op geworden tenslotte zal hij wel getraind hebben en op je 27 ben je het sterkst. Dus je hebt een product wat in essentie beter op word en dan room je hem af in 2 jaar meer dan 75 procent. Dat snap ik dus niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kennelijk calculeerde die Engelsen al in dat hij niet zou gaan spelen komend seizoen. En ja, dan schrijft zo'n club met veel te veel geld meteen de transfersom af. Tekent het verschil tussen PL en eredivisie. Heeft uiteraard niets met verstandige bedrijfsvoering en normale economische afschrijving te maken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dus dat ligt in ieder geval niet aan mij :) die Engelse zijn gewoon van lotje getikt. Je zou zeggen dat men wel iets zou leren van Barcelona dat naar mijn idee naargeestig de val wil stoppen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het is volgens het AD nog erger (voor die Engelsen dan, niet voor ons):

Bron: AD

Volgens de krant betaalt Feyenoord slechts iets meer dan één miljoen euro voor Jahanbakhsh, die nog een contract had tot medio 2023 bij de Premier League-club. Het bedrag kan in de toekomst nog wel oplopen als de Iraniër en de Rotterdammers goed presteren. Brighton deed hoe dan ook niet moeilijk, zoals eerder ook Davy Pröpper al een terugkeer naar PSV werd gegund.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hoop dat het bedrag wat lager ligt, het is nogal wat voor een speler die nauwelijks gespeeld heeft. Ik gok in het casino met kleinere bedragen over het algemeen :P
+1/-0

 
2 jaar geleden
Volgens het AD maar één miljoen dus.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg