Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord toont belangstelling voor Iké Ugbo'

10 juli 2021 18:04 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Feyenoord toont belangstelling voor Iké Ugbo"; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft belangstelling voor Iké Ugbo. Dat claimt transferexpert Fabrizio Romano via zijn persoonlijke Instagram-account. Ugbo is een 22-jarige spits die onder contract staat bij Chelsea en nog een contract heeft voor een jaar. Naast Feyenoord zouden ook PSV, Besiktas en RC Genk belangstelling hebben. Of het gaat om een definitieve transfer of een huurperiode, waarbij Chelsea zijn verbintenis verlengd, is nog onduidelijk.

Ugbo doorliep de hele jeugdopleiding van Chelsea, maar kwam nooit tot een officiële wedstrijd in het eerste elftal. In de afgelopen vier seizoenen werd hij steeds verhuurd. In het seizoen 2019/20 speelde hij voor Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen seizoen speelde hij bij Cercle Brugge op het hoogste niveau in België.

Meer op Fabrizio Romano




Tags

ugbo chelsea ike belgie besiktas brugge cercle fabrizio genk huurperiode roda romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda