Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'Het dossier van Steven Berghuis ligt bij de juristen'

7 juli 2021 11:17 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "Het dossier van Steven Berghuis ligt bij de juristen"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis lijkt op het punt te staan naar Ajax te vertrekken. In gesprek met Voetbal International geeft technisch directeur Frank Arnesen aan dat hij daar zelf niet mee bezig is. "Met dit dossier bemoei ik me niet, dat ligt bij de juristen", aldus Arnesen. "Steven is nu op vakantie en voordat hij terug is, zal er een oplossing moeten zijn. Als hij gaat, is het aan ons een goede vervanger te vinden. Daarop zijn we voorbereid."

Meer op VI.nl




Tags

arnesen berghuis dossier bemoei

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Lekker laten gaan, loopt al 3 jaar te piepen dat hij weg wilt bij Feyenoord. Type speler die voor zichzelf speelt, echte prof met geen enkele emotie naar club of supporters. Dat mag van mij, maar afronden en klaar, ik ben dat gezeik van hem helemaal zat. Vraag me wel af of hij niet gewoon op de bank komt bij Ajax, daar lopen al wat aardige spelers voor de flanken.
+1/-0

2 jaar geleden
Iedereen die weg wil mag weg ook naar Ajax maar niet voor elke prijs..Hij heeft doelbewust een contract getekend waarin in staat ..bovenop het minimum bedrag van 4 miljoen word de meerprijs verdeeld...dus 8 miljoen is 2 om 6 miljoen of als hij ervan af ziet 6 miljoen..klaar anders lekker banken...kan hij als vast wennen ...
+1/-0

2 jaar geleden
Man man man, wat een frustraties, aannames en interpretaties bij velen. Berghuis heeft, met zijn kwaliteiten, Feyenoord punten opgeleverd maar ook punten gekost. Dat is het lot van kwalitetsspelers. Als je ze in je selectie hebt, neem je ook de grillen van zo’n speler mee. Wat deze soap zo treurig maakt is de emotie die bij velen de pan uitrijst. Toen Cruiff naar Fey kwam waren we maar wát blij met de verlosser, maar de omgekeerde weg bewandelen mag niet. Leg je erbij neer, er staat wen nieuwe trainer, gretige en nieuwe spelers. Vooruitkijken en loslaten. Als ik sommige reacties lees denk ik aan kleine kinderen die gaan janken als ze hun speelgoed moeten opruimen. Mensen, voetbal is natuurljjk emotie, maar vooral zakelijk. Laten we ajb als volwassenen vooruitkijken naar een nieuw seizoen en nieuwe pareltjes verwelkomen die Feyenoord de weg omhoog wijzen. Zullen we dat met z’n allen afspreken?
+1/-0

2 jaar geleden
Ik had dit niet verwacht dat hij deze club zou kiezen, achteraf had ik het kunnen weten want hij wilde ook naar PSV.
Het is jammer, ik wil hem gauw vergeten en er niet meer aan denken.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki