Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Marcus Holmgren Pedersen tekent voor vijf seizoenen bij Feyenoord

22 juni 2021 15:24 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Marcus Holmgren Pedersen tekent voor vijf seizoenen bij Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord bekend gemaakt dat Marcus Holmgren Pedersen een contract voor vijf seizoenen heeft getekend. De Noorse rechtsback komt over van Molde FK, waar hij 36 officiële wedstrijden voor speelde. Eerder speelde hij ook al 24 wedstrijden voor Tromsø IL. Ruim een week geleden wist het altijd betrouwbare Feyenoord Transfermarkt al melding te maken van de interesse in de jeugdinternational van Noorwegen.

Frank Arnesen is blij met de komst van de verdediger. "Met het aantrekken van Marcus is de positie van rechtsback weer voldoende bezet", aldus Arnesen. "Hij is een talentvolle jongen die voor zijn leeftijd ook al de nodige Europese wedstrijdminuten in de benen heeft. Belangrijk omdat we ook op dat podium al vroeg aan de bak moeten. Naast zijn verdedigende kwaliteiten is hij ook als opkomende back op diverse manieren betrokken bij het spel. We hebben er vertrouwen in dat hij hier bij Feyenoord de volgende stappen in zijn ontwikkeling gaat zetten."

Zelf kijkt de Noor uit naar zijn vertrek naar Rotterdam. "Feyenoord is de ideale club voor mij om me verder te ontwikkelen. Het nieuwe avontuur waar ik naar op zoek was", zo geeft hij aan. "De Nederlandse competitie en de manier waarop veel teams spelen is ook al aardig bekend bij mij. Ik kijk er enorm naar uit mijn teamgenoten, de staf en natuurlijk de supporters te ontmoeten. En bovenal de sfeer van de volle Kuip te voelen."

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

marcus holmgren pedersen arnesen kuip molde noor noorwegen opkomende troms

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki