Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord aast op komst van Noorse rechtsback'

14 juni 2021 14:49 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Feyenoord aast op komst van Noorse rechtsback"; image source: Pro Shots

Volgens het altijd betrouwbare Feyenoord Transfermarkt aast Feyenoord op de komst van Marcus Holmgren Pedersen, een jeugdinternational uit Noorwegen. De 20-jarige Pedersen is een rechtsback en speelt in eigen land voor Molde FK. Met de Noorse ploeg kwam hij dit seizoen nog uit in de voorronde van de Champions League en wist met Molde uiteindelijk tot de achtste finale van de Europa League te komen. Pedersen heeft nog een contract tot december 2022.




Discussieer mee op de forums


Tags

pedersen molde holmgren marcus noorwegen voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ze kunnen beter een centrale verdediger halen en Geertruida rechtsback laten. Hij doet het daar erg goed.
+1/-0

2 jaar geleden
Mee eens dat Geertruida zich echt flink ontwikkelt heeft maar ik vind dat zijn echte kwaliteit is als mandekker in het centrum. Zijn grote voordeel is natuurlijk zijn snelheid waar nu vaak over geklaagd word dat het huidige centrum mist. Als Senesi weggaat, wat redelijk aannemelijk lijkt, dan hebben we eigenlijk al 'n geweldig CV duo in huis ... Geertruida samen met ... Malacia natuurlijk. Mss niet het grootste duo maar wel het snelste duo in de Eredivisie. Beide zeer goede mandekkers maar aanvallend eigenlijk te weinig kwaliteit. Het zou ook het 'probleem' Haps kunnen oplossen ;-) Verder ben ik ervan overtuigd dat Ramon Hendriks na zijn uitstekend optreden bij NAC, onbetwiste basisspeler n.b. als linksback, onder Slot 'n serieuze kans gaat krijgen.

Dus 'n goede rechtsback halen lijkt mij 'n logische gedachte ;-)
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.340 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts yoda