Transparent
Inloggen
Sluiten

'Rini Coolen nieuwe hoofd jeugdopleiding Feyenoord'

17 mei 2021 21:42 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Rini Coolen nieuwe hoofd jeugdopleiding Feyenoord"; image source: Pro Shots

Rini Coolen wordt de nieuwe hoofd jeugdopleiding van Feyenoord. Dat weet RTV Rijnmond te melden. Coolen was trainer van Feyenoord Onder 21, maar zal nu Stanley Brard gaan opvolgen. De 54-jarige Arnhemmer vervulde die rol eerder ook bij het Noorse Rosenborg. Door de promotie van Coolen is technisch directeur Frank Arnesen nu op zoek naar een nieuwe technische staf voor de Onder 21-ploeg.

Ook Koen Stam zal in een andere rol bij de club betrokken blijven. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor het doorvoeren van de aanbevelingen van het Amerikaanse bedrijf SportSology.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

coolen rini aanbevelingen arnesen arnhemmer brard koen promotie rijnmond rosenborg sportsology stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nu ben ik elk jaar benieuwd wat er gaat gebeuren maar dit jaar helemaal. Zou wel dat Amerikaanse rapport willen inzien. Denk dat het nog erger was als we dachten kwa infrastructuur..Dat er kans speciaal word aangesteld voor de overstap makkelijker te maken van jeugd naar eerste elftal vind ik uitermate positief. Daar hoorde ik de vresenlijkste dingen over..ook te zien aan het resultaat dat verre van positief is..word vervolgd zullen we maar zeggen ..
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg