Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Blij dat ik het team heb kunnen helpen, alleen ik heb liever dat we winnen'

25 april 2021 20:40

Justin Bijlow kon in gesprek met ESPN terugkijken op een persoonlijk zeer goede wedstrijd. Hij werd dan ook uitgeroepen tot Man of the Match. "Dat is mooi, maar ik had liever gehad dat een teamgenoot dat geworden was omdat hij gescoord had", aldus Bijlow. "Dit is waar ik voor sta en ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen. Ik heb alleen liever dat we winnen."

De doelman werd gevraagd of het feit dat hij regelmatig met blessures kampt niet komt door zijn stijl van keepen en manier van uitkomen. "Na de wedstrijd tegen Utrecht heb ik direct met de keeperstrainer gekeken wat ik verkeerd had gedaan of anders had kunnen doen", zo gaf hij aan. "Ik had misschien eerst met mijn handen naar de bal kunnen gaan in plaats van direct met mijn lichaam naar voren te gaan. Daar heb ik de afgelopen week ook op getraind."

Bijlow vond het verder geen beste wedstrijd van Feyenoord. "We hadden wel veel strijd zoals ze dat mooi zeggen, maar de kwaliteit was te laag. Het was heel slordig. De kwaliteit was gewoon niet goed genoeg", zei hij daarover. "De strijd die we geleverd hebben moeten we de komende wedstrijden vol blijven houden, maar kwalitatief moet het wel beter. Dat het voetballend niet goed genoeg was weten we allemaal."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow espn kwalitatief match stijl teamgenoot utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki