Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: ‘Zulke doelpunten kunnen we veel vaker maken’

4 april 2021 18:38

Na het teleurstellende gelijkspel van twee weken geleden tegen FC Emmen wist Feyenoord vandaag wél een overwinning te behalen in De Kuip. Fortuna Sittard werd met 2-0 terug naar huis gestuurd. Bryan Linssen en Steven Berghuis waren trefzeker namens de Rotterdammers en Linssen deed dat opnieuw uit een kopbal. Het was alweer zijn 14e kopgoal sinds de zomer van 2018. Tegenover ESPN ging hij in op deze statistiek.

“In één jaar bij Vitesse had ik er 8 geloof ik, dat tikt wel lekker aan. Toen lette niemand nog op me bij corners, maar nu krijg ik vaak wel een centrale verdediger tegen me aan. De voorzet van vandaag was echt heel lekker. Ik kon achter de verdediger langs kruipen, en met zo’n voorzet hoef je eigenlijk bijna niets meer te doen. Dit kan vaker en dat moeten we ook vaker gaan doen, zeker met de traptechniek van Steven (Berghuis, red.).”

De Feyenoord stond vandaag opnieuw in de spits, wat niet echt zijn favoriete positie is. Hij ging hier verder op in: “Ik probeer op elke positie mijn ding te doen. Dat is een cliché, dat weet ik ook wel, maar het is wel zo. Ik wil altijd alles geven voor het team en daar kan niemand me op pakken. Als ik een beetje in de bal kan spelen en tussen de linies kan komen, is dat wel lekker. Als spits is dat weer wat lastiger. Maar het was een belangrijke wedstrijd en het is heel lekker dat we deze hebben kunnen winnen, zeker gezien de corona ellende van de afgelopen dagen.”




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan berghuis cliche corners corona emmen espn fortuna kopgoal kruipen kuip lette tikt trefzeker vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer