Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sevilla wil ver gaan voor komst van Orkun Kökcü'

18 maart 2021 11:34 - Sport.es
Foto: Pro Shots

"Sevilla wil ver gaan voor komst van Orkun Kökcü"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Sport is Sevilla nog altijd serieus geïnteresseerd in Orkun Kökcü. Technisch directeur Monchi wil er alles aan doen om de middenvelder naar Spanje halen. Een transfersom van 20 miljoen euro zou voldoende moeten zijn voor de international van Turkije, maar Monchi hoopt dat bedrag omlaag te kunnen krijgen. Sevilla wil echter ver gaan voor de komst van Kökcü.

De door Feyenoord opgeleide middenvelder zou ook in de belangstelling staan van Arsenal, Leicester City en Leeds United.




Tags

kokcu sevilla monchi arsenal leeds leicester turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als de club een mooi bedrag voor Kokcu kan krijgen, altijd doen.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik acht het volslagen onmogelijk er nu een club komt die meer dan € 6 mln biedt voor deze speler. In het afgelopen jaar is hij onze kampioen balverlies en geen club van enig niveau durft zo'n speler op te stellen, tenzij hij heel vaak beslissend is. Wat blijkt, dat is hij ook nauwelijks. Veel kenners dichten hem veel talent toe, ik ben geen kenner, zie alleen dat hij heel vaak onze zwakste schakel was in het afgelopen jaar. Overigens gun ik hem het allerbeste en zou het fantastisch zijn als er een club langs kwam die meer dan € 10 mln voor hem wil betalen, dan zal Arnesen in elk geval geen seconde aarzelen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Zullen we dat maar aan Arnesen overlaten. 6 miljoen is een fooi natuurlijk
+1/-0

3 jaar geleden
Moet zeker nog een jaar spelen onder Slot en met publiek, is beter voor zijn verdere loopbaan. Als je tevroeg vertrekt ga je het niet redden in Spanje.
+1/-0

3 jaar geleden
Kokcu is een hele goede voetballer en een prima talent. Uiteraard door alles rondom Feyenoord afgekraakt, want dat doen wij graag met talenten. Zoals eerder Van Persie, Wijnaldum en de Vrij eigenlijk maar prutsers waren.

Desalniettemin is Kokcu door zijn leeftijd en ervaring nog geen bepalende speler voor Feyenoord. Ik zou hem heel graag langer bij Feyenoord zien, maar voor dit bedrag moet Feyenoord verkopen gezien de situatie waarin we zitten. Kokcu verkopen en Senesi en Berghuis houden is dan de beste beslissing om financieel ruimte te maken.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg