Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Gematigd tevreden met het punt'

14 maart 2021 16:25

In een kansrijke topper heeft Feyenoord een gelijkspel behaald bij PSV. Ondanks meerdere opgelegde kansen voor rust, scoorde het slechts één keer via Steven Berghuis. Na rust was PSV de bovenliggende partij en mocht Feyenoord blij zijn dat Nick Marsman in vorm was. Tegenover ESPN gaf Berghuis aan dat hij gematigd tevreden was met het gelijke spel:

“Het was een zware wedstrijd, vooral in de tweede helft. Daarin kwamen we er niet meer aan te pas en waren we vooral aan het verdedigen. We hebben gevochten voor het punt, dus ik ben gematigd tevreden. Het plan was om met mij en Luis tussen de linies te spelen, zodat de backs hoger konden staan. Daar hadden we goed op getraind. Helaas beloonde we onszelf niet, met vier opgelegde kansen. Na rust verloren we de bal te snel en kwamen we niet meer in ons ritme. Toen was PSV de bovenliggende partij.”




Tags

berghuis gematigd beloonde espn kansrijke marsman topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg