Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Dit hadden we echt even nodig'

6 maart 2021 18:24

Met een mooi indraaiend schot in de verre hoek droeg Steven Berghuis zaterdagmiddag zijn steentje bij aan de 6-0 overwinning van zijn ploeg op VVV-Venlo. De 5-0 was van grote schoonheid, al was de aanvoerder in de rest van de wedstrijd vrij onzichtbaar. Tegenover Hans Kraaij Jr. van ESPN gaf de aanvaller aan dat hij vooral tevreden was met het eindresultaat.

“We dwingen de eindstand uiteindelijk zelf af. We hebben goed tot redelijk gespeeld en veel kansen afgemaakt. VVV was niet zo goed vandaag, maar we hebben een goede uitslag neergezet. We komen uit een slechte fase waarin onze persoonlijke fouten zijn afgestraft. Dat was pijnlijk, maar je moet toch door en voor het hoogst haalbare gaan. Volgende week wordt het weer lastig bij PSV, maar dit is goed voor het vertrouwen. Zes doelpunten maken en de nul gehouden, dat is prima.”

Ook ging de aanvaller in op zijn typerende doelpunt en zijn contact met de hoofdtrainer van volgend seizoen, Arne Slot: “Veel oefenen, dat wordt uitbetaald. Ik heb nog een contract voor een jaar en hij heeft gezegd dat hij me er graag bij heeft. Ik wil al mijn energie in de prestaties van nu stoppen, daar hebben we het al druk genoeg mee. Ik wil het seizoen goed afsluiten en daarna naar het EK gaan.”




Tags

berghuis vvv arne eindresultaat espn hans indraaiend kraaij onzichtbaar slot steentje typerende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg