Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'We hebben gezegd dat we Europees voetbal willen halen'

26 februari 2021 14:20

Op de persconferentie van vrijdag gaf Dick Advocaat aan de wedstrijd tegen AZ niet als cruciaal te zien. "We hebben gezegd dat we Europees voetbal willen halen. Dat kan via een tweede, derde of vierde plek", aldus Advocaat. "Natuurlijk gaan we wel altijd voor het hoogst haalbare, maar als wij het seizoen afsluiten met Europees voetbal is iedereen hier tevreden."

De trainer weet nog niet precies welke spelers inzetbaar zullen zijn zondag. "We hebben toch wel een aantal spelers in de groep waarvan we niet precies weten of ze drie wedstrijden in de week kunnen spelen. Dat moeten we zaterdag bekijken", zo gaf hij aan.

Justin Bijlow zal wel weer inzetbaar zijn. "We hebben hem bewust eruit gelaten, zodat hij afgelopen dagen vol kon blijven trainen", zei hij daarover. "Hij is een positieve jongen die alleen maar het beste voor zichzelf en het elftal wil. Hij heeft een uitstekende mentaliteit en dat zie je graag bij voetballers."




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat bijlow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer