Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Gretig, dominant, maar we moeten wel goals maken'

24 februari 2021 20:54

Feyenoord heeft de inhaalwedstrijd tegen FC Groningen niet in winst om kunnen zetten. In het Hoge Noorden eindigde de wedstrijd in een teleurstellend 0-0 gelijkspel, waar de Rotterdammers eigenlijk helemaal niets aan hebben. Tegenover ESPN was Dick Advocaat duidelijk in zijn oordeel.

“We hebben vandaag gif laten zien. Ik vond dat we gretig waren en dat we het Groningen heel moeilijk hebben gemaakt. In de tweede helft hebben we heel dominant gespeeld. Wij waren de ploeg die dicteerde en dat eigenlijk alles deed. We hadden gezegd tegen de middenvelders dat ze iets dieper moesten spelen, ter ondersteuning aan Linssen. Je moet alleen wel één of twee goals uit al je kansen maken. Groningen is een lastige ploeg om te bespelen, maar je had gewoon moeten winnen. We hebben twee punten laten liggen.”

De oefenmeester werd ook nog kort gevraagd naar de prestatie van Luis Sinisterra, die een goede wedstrijd speelde: “Sinisterra wordt elke week beter, hij krijgt steeds meer inhoud. Hij liet wat mooie acties zien. Dat is een fijne speler om in je ploeg te hebben.




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat dominant groningen sinisterra dicteerde espn inhaalwedstrijd inhoud linssen oefenmeester

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda