Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'We speelden na rust continu op hun helft'

24 februari 2021 20:43

Opnieuw wist Feyenoord niet te winnen op bezoek bij FC Groningen. Voor de derde keer op rij bleken de Groningers een onverslaanbare ploeg in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Zeker na rust had Feyenoord kansen genoeg om de score te openen, maar paal, lat, verdedigers en doelman Padt stonden meermaals in de weg.

Na afloop gaf Berghuis zijn mening over de wedstrijd aan ESPN: “Ik denk dat we niet heel slecht gespeeld hebben. In de eerste helft kregen we veel kansen en in de tweede helft speel je continu op hun helft. Ze verdedigden met vijf man en dat was moeilijk om doorheen te komen. We waren continu op hun helft, maar het leverde te weinig kansen op. We konden vandaag iets meer mensen hoog houden omdat zij met drie centrale verdedigers speelden. Dat ging wel lekker, maar het was niet genoeg.”

Trainer Advocaat gaf voor aanvang van de wedstrijd aan dat de ploeg zelf moest inzien dat het beter moest. Dat beaamt de aanvoerder: “Uiteindelijk begint alles bij jezelf, dus dat klopt zeker. Je stopt er alles in om te winnen. Aan negatieve gedachtes heb je niets.”




Tags

berghuis aanvang advocaat beaamt capital espn groningen groningers hitachi mobility onverslaanbare padt verdedigden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel jong kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki