Transparent
Inloggen
Sluiten

'Drie kandidaten in beeld om teammanager van Feyenoord te worden'

21 februari 2021 17:11 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Drie kandidaten in beeld om teammanager van Feyenoord te worden"; image source: Pro Shots

Bij Feyenoord zijn momenteel drie kandidaten in beeld om teammanager te worden. Robin van Galen gaf in gesprek met RTV Rijnmond aan dat hij een van die drie is. De voormalig waterpolobondscoach is op dit moment commercieel directeur bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Feyenoord is op zoek naar een nieuwe teammanager omdat Bas van Noortwijk na dit seizoen met pensioen gaat.

Ook Raemon Sluiter en Leen van Steensel zouden voor die functie in beeld zijn. Van Steensel is op dit moment teammanger bij Sparta, terwijl Raemon Sluiter vooral bekend is uit de tenniswereld.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

raemon sluiter steensel galen noortwijk pensioen rijnmond sparta teammanger tenniswereld waterpolobondscoach zwembond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Lekker belangrijk. We hebben behoefte aan kwalitatief goede spelers. Een hotelletje boeken kan tante truus ook.
+2/-0

3 jaar geleden
Wat doet een teammanager eigenlijk..ik hoorde laatst dat Ajax maar liefst 400 man in dienst heeft hoeveel is dat bij Feyenoord ..lijk mij zoie zo teveel als ik de wedstrijden bekijk
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een teammmanager zorgt voor de kleding, invullen van de KNVB formulieren, zorgt voor hotelboekingen bij Europese uitwedstrijden etc. etc.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Lijstjes bij de UEFA inleveren ook toch? LOL
+3/-0

 
3 jaar geleden
Kun je ook een ervaren regelaar uit de reisbranche voor nemen, hoeft toch geen tonnen te kosten? Hou het bij mensen uit het voetbal, wat moet Feyenoord met Sluijter, is een groot fan van Feyenoord maar zo zijn er nog meer dan 40.000. En dan iemand van de zwembond, misschien handig bij zware regenval?
+1/-0

3 jaar geleden
Wat een goed moment om iemand aan te namen als alle banen van iedereen op kantoor aan een zijden draaitje hangt
+1/-0

3 jaar geleden
Als alles om het voetbal heen perfect geregeld is neemt dat een belangrijke bron van onrust weg. Mag niet heel belangrijk lijken, totdat er iets fout gaat.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda