Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het is echt een zure appel dit'

17 februari 2021 22:38

Een rode kaart voor Steven Berghuis halverwege de tweede helft bleek doorslaggevend te zijn in de kwartfinale tussen Heerenveen en Feyenoord. Hierna liep Feyenoord achter de feiten aan, waar de Friezen optimaal van profiteerden. De aanvoerder gaf tegen ESPN aan dat hij gigantisch baalt van het resultaat én zijn rode kaart:

“Ik ben zwaar teleurgesteld, je hebt hem eigenlijk in de tas de tweede helft. Je zit op rozen. Dan maak ik die tackle, krijg ik mijn tweede gele kaart. Echt een dom moment, dat had ik zo niet moeten doen. Ik dacht dat ik hem zou hebben, ik wilde de bal afpakken maar die miste ik. In de kleedkamer heb ik een soort van sorry gezegd. Maar ja, daar hebben ze ook niks aan. Het is gewoon echt een zure appel dit.“

Over de gebezigde tactiek was de zichtbaar aangeslagen Berghuis kort: “Ik ben volle bak meegegaan met de back, dat is in overleg gegaan met het team en de trainer. Maar goed, deze klap is nu gewoon hard. We waren op weg naar een mooie prijs dus dit resultaat is voor iedereen nu echt pijnlijk”.




Tags

berghuis appel zure aangeslagen afpakken espn gebezigde heerenveen profiteerden rozen tas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.148 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg