Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'We hebben het als team uit handen gegeven'

17 februari 2021 21:00

Feyenoord heeft woensdagavond de halve finale van de TOTO KNVB Beker verloren van SC Heerenveen. In een knotsgekke slotfase stortten de Rotterdammers volledig in elkaar en gaven drie doelpunten en daarmee de overwinning weg. Tegenover ESPN gaf routinier Fer aan dat de teleurstelling groot was:

“Er is niet veel gezegd. We zijn allemaal teleurgesteld. Je valt allemaal stil, zeker omdat dit onze grootste doelstelling was. We wilden de beker winnen. Het is makkelijk om de schuld nu bij één iemand zoals Steven te leggen na zijn rode kaart. Ik denk dat we als team de doelpunten gewoon te makkelijk hebben weggegeven.”

“De grootste teleurstelling is natuurlijk dat je niet doorgaat en de beker niet meer kunt winnen. We hebben het echt te makkelijk uit handen gegeven. Tactisch hebben we alles uitgevoerd wat de trainer vroeg. We maken drie fantastische goals, wat ook met 10 man genoeg moet zijn. Maar toch geven we het weg. Nu moeten we focussen op de competitie. Dat is makkelijk gezegd, maar het is enorm moeilijk.”




Tags

fer espn heerenveen knotsgekke knvb routinier stortten uitgevoerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda