Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Justin Bijlow is gewoon onze eerste man'

16 februari 2021 09:31 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Justin Bijlow is gewoon onze eerste man"; image source: Pro Shots

Voor Dick Advocaat was het geen lastige keuze wie tegen Willem II in het doel moest staan. Dat geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Justin Bijlow heeft de potentie om voor meerdere jaren de keeper van het Nederlands elftal te worden", aldus Advocaat. "Hij is gewoon onze eerste man, dus daar heb ik niet lang over getwijfeld."

Zelf was de doelman na afloop blij dat hij weer in het veld stond. "Dit voelt heerlijk", zo gaf hij aan. "Nee, ik heb nooit getwijfeld aan mezelf, maar zó lang niet kunnen spelen is wel heel frustrerend."

Ook Bijlow twijfelde geen moment over een terugkeer in het doel. "Ik weet wat ik kan, heb veel geloof in eigen kunnen. Ik wist dat ik mijn plek terug zou krijgen", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat bijlow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Jammer, hij noemde specifiek ook Marsman. Die heeft wel echt boven verwachting gepresteerd. Petje af voor Nick!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda