Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Als de temperatuur rond de -20 zakt is het niet zinvol om te voetballen'

10 februari 2021 14:21

Indien de temperatuur donderdagavond daadwerkelijk zakt rond de -20 vindt Dick Advocaat het niet zinvol om te voetballen. Dat gaf hij woensdag aan op de persconferentie. "Je moet alleen naar de spelers kijken, maar er lopen ook nog heel veel mensen omheen", aldus Advocaat. "De dokter van de KNVB heeft al gezegd dat de wisselspelers in de kleedkamer moeten blijven. Dat hoort niet bij voetbal. Goed inpakken, dat soort dingen. Kom dan met zinvolle dingen."

De wedstrijd verplaatsen naar de middag was volgens de trainer een goede oplossing geweest. "Maar daar is het nu te laat voor, anders waren we vandaag al weggegaan", zo gaf hij aan. "Dat was wel een optie geweest."




Tags

advocaat temperatuur zinvol dokter inpakken knvb zinvolle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki