Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Met name de eerste helft kwamen we slecht voor de dag'

27 januari 2021 23:11

In gesprek met ESPN kreeg Steven Berghuis de vraag of hij een verklaring had voor het spel van Feyenoord. "Met name de eerste helft kwamen we slecht voor de dag. Tactisch hadden we moeite met het overtal dat zij creërden op het middenveld met Veerman", aldus Berghuis. "Voor de wedstrijd zagen we op de opstelling al dat ze een buitenspeler misten. Dit hadden we niet verwacht en dat zag je ook. Daarin zijn we tekort geschoten en daarin verlies je de wedstrijd."

Het lukte de ploeg niet om dat in het veld om te kunnen zetten. "We waren wel aan het zoeken met het centrale duo en het middenveld. We waren wel aan het zoeken, maar kregen het niet voor elkaar", zo gaf hij aan. "Daardoor hebben we de wedstrijd verloren."

In de tweede helft ging het wel iets beter. "Maar waar hebben we het over? 3-0 verloren. Dan kun je daar ook niet echt over spreken", zei hij daarover. "De laatste tijd krijgen we het niet voor elkaar om goed te voetballen. Met name de overtallen op het middenveld worden gecreëerd. Dat was tegen AZ ook al een beetje zo. Terug naar de tekentafel en oplossen."




Tags

berghuis creerden espn overtal overtallen tekentafel veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki