Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Het gaat er niet alleen om wat ik wil'

24 januari 2021 19:41 - ESPN
Foto: Pro Shots

Nicolai Jørgensen: "Het gaat er niet alleen om wat ik wil"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN gaf Nicolai Jørgensen aan niet te weten of hij bij Feyenoord blijft. "Ik ben daar niet echt mee bezig. We zullen het moeten afwachten en gaan zien", aldus Jørgensen. "Het gaat er niet alleen om wat ik wil. In voetbal gaat het om veel meer dingen die meewegen. Ik ben hier nu bijna vijf jaar. Ik hou van de club en de stad. Dit is echt mijn tweede thuis. We zullen het gewoon moeten afwachten. Ik ken de details ook niet."

De Deen sluit niet uit dat hij vertrekt als hij daar Feyenoord financieel mee kan helpen. "Mijn gevoelens en emoties zijn nog steeds voor 100.000 procent bij Feyenoord, maar we gaan het zien wat er gaat gebeuren", zo gaf hij aan. "Als ik hier blijf zal ik daar altijd blij mee zijn. Ik zou dolgraag hier willen blijven, maar in het voetbal weet je nooit wat er gaat gebeuren. Ik weet niet of er een bod is uitgebracht. Het is voor mij lastig om over te praten, omdat ik alleen maar hetzelfde heb gelezen als jullie."




Tags

espn meewegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik zou hem verkopen, hoe hard hij ook werkt . Heeft hoer echt zijn beste tijd gehad, we moeten een snelle bewegelijke spits zien te vinden.
Haps was ook matig, en allsBerhuis blijft, moet hij van die rechtervleugel af, en naar het middenveld. Hopelijks kan de Senegalees daar spelen.
, raffinement diepgang. Met een fitte Sinistera op links dan staat er watNu maar weten te winnen van die Friezen 2 x en dan gunstig loten dan hebben wenog wat in het vooruitzicht.
Ennnn als Az ook 2 keer weet te winnen, van Ajax is alles weer mogelijk.
+2/-0

3 jaar geleden
Die gaat gewoon en huur dan Zirkzee. Er is altijd was met hem en zoveel verlies je er niet aan.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg