Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Je voelt je kut'

17 januari 2021 19:42

In gesprek met ESPN gaf Tyrell Malacia aan terug te kunnen kijken op een persoonlijk goede wedstrijd. "Dit zijn wedstrijden waarin je altijd alles wil geven. Je wil sowieso natuurlijk altijd alles geven, maar deze wedstrijden brengen iets extra's", aldus Malacia. "Ik heb deze week een paar interviews gehad en ik kreeg steeds de vraag dat Antony zo goed is. Hij is zeker een goede speler, dus zulke wedstrijden zijn altijd leuk."

De verdediger kreeg de vraag of hij heeft laten zien thuis te horen in het Nederlands elftal. "Dat probeer ik iedere week te laten zien", zo gaf hij aan. "Ik sluit het sowieso niet uit. Ik wil er zeker voor gaan. Ik probeer iedere week te presteren en dan zien we wel hoe het gaat."

De sfeer in de kleedkamer was na afloop echter een stuk minder. "Je voelt je kut", zei hij daarover. "Je geeft één kans weg en daar valt een goal uit. Verder zet je ze gewoon goed onder druk en creëer je kansen, die er dan niet in gaan. We hadden zeker een punt verdiend."




Tags

malacia tyrell antony creeer espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.351 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woningbouw yoda