Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik ga niet weg in de winterstop'

15 januari 2021 16:51 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis: "Ik ga niet weg in de winterstop"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis zal dit seizoen sowieso af gaan maken bij Feyenoord. Dat gaf hij vrijdag aan op de persconferentie. De aanvoerder is al meerdere keren gelinkt aan een overstap naar de Major League in de Verenigde Staten, maar dat zal de komende maanden sowieso nog niet gaan gebeuren. "Ik wil niet weer constant vragen daarover beantwoorden. Ik ga niet weg in de winterstop. Punt", aldus Berghuis.




Tags

berghuis beantwoorden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dat is duidelijk. Misschien hoopt hij stiekem ook wel dat er nog wat te halen valt dit seizoen, na morgen kan dat zomaar weer anders zijn mochten we afgedroogd gaan worden. Zelf is Berghuis aan een hele matige serie wedstrijden bezig, echt heel slecht voor onze beste man. Als iedereen maar zegt dat wij zo moeilijk te kloppen zijn dan denk ik alleen maar aan al die wedstrijden waar we hoegenaamd niets gecreëerd hebben en alle geluk van de wereld hadden in verdedigend opzicht. Vind met name Senesi al een paar wedstrijden erg matig, maar hij krijgt steeds nog redelijke beoordelingen, geen idee waarom. Geertruida is enorm onrustig, maar is wel koning kluts geworden, die heel veel ballen inlevert maar ook op onmogelijke manieren de bal soms verovert of bij zich houdt.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.340 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda