Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'We zullen zondag wel zien welke stijl wint'

15 januari 2021 16:34

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Tyrell Malacia aan uit te kijken naar de wedstrijd tegen Ajax. Hij komt daarin te staan tegenover Antony, die de laatste periode in goede vorm verkeert. "Mooi toch?", aldus Malacia. "We gaan het gewoon uitvechten met elkaar. Ik vind het juist wel mooi om tegen iemand te spelen die in vorm is."

Als jeugdspeler van Feyenoord speelde hij regelmatig tegen Ajax. "Soms won je, soms verloor je, maar we waren nooit bang. En ik zag ook nooit spelers aan de andere kant lopen waarvan ik dacht: dat kan ik niet of dat zou ik nooit kunnen", zo geeft hij aan. "Waarom het toch zo vaak misgaat met Feyenoord tegen Ajax? Ik weet het niet. Ik heb er ook nog maar weinig tegen gespeeld."

In het eerste elftal speelde hij pas één keer tegen Ajax, toen Feyenoord in Amsterdam met 2-0 verloor. Alle wedstrijden daarna zat hij op de bank of was hij geblesseerd. De verdediger is het daarbij niet eens dat zowel Ajax als PSV beter voetbalt dan Feyenoord. "Ik denk dat het eerder een andere stijl van voetballen is", zegt hij daarover. "We zullen zondag wel zien welke stijl wint."




Tags

malacia stijl tyrell antony jeugdspeler uitvechten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.355 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda