Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik ben altijd blij als ik het team kan helpen en dat lukte vandaag'

10 januari 2021 14:39

Nicolai Jørgensen was in gesprek met ESPN erg blij met zijn wedstrijd tegen Sparta. "Het was lekker om in te vallen en te scoren. Dat is perfect", aldus Jørgensen. "Ik had het ook echt nodig. Het was belangrijk. Ik ben altijd blij als ik het team kan helpen en dat lukte vandaag."

De Deen vindt het geen probleem dat Feyenoord een andere spits heeft aangetrokken. "Het is goed als er concurrentie is", zo gaf hij aan. "Hij heeft het vandaag goed gedaan. Hij had een beetje pech dat hij de paal raakte, maar hij is erg sterk. Als het goed is voor het team, vind ik het goed. Ik ben blij dat ik in mocht vallen en mijn werk kon doen. Degene die dat het beste doet, zal spelen. Zo gaat dat in voetbal. Ik moet het beter doen dan ik afgelopen half jaar gedaan heb."




Tags

espn sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda