Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil contract Luis Sinisterra nogmaals verlengen'

8 januari 2021 11:12 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil contract Luis Sinisterra nogmaals verlengen"; image source: Pro Shots

Feyenoord wil het contract van Luis Sinisterra nogmaals gaan openbreken. Dat meldt het betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt. Het contract van de Colombiaan werd afgelopen november al verlengd tot de zomer van 2023 vanwege een optie in zijn contract. Feyenoord wil Sinisterra nu nóg langer aan zich binden. De aanvaller maakte onlangs zijn rentree nadat hij maanden uit de roulatie was met een zware knieblessure.




Discussieer mee op de forums


Tags

sinisterra colombiaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Goeie zaak als deze jongen fit blijft dan gaan we mooie dingen aan hem beleven en zal hij een paar euro's waard zijn in de toekomst.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ook prettig om een echte voetballer in ons shirt zien.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoe komt zo'n bericht nou naar buiten, of zou het nergens op gebaseerd zijn. Wie heeft er nou belang bij om zoiets veel te vroeg in de ether te gooien?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.340 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts yoda