Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Hier kunnen we mee vooruit'

23 december 2020 22:58

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Berghuis aan dat het een goede overwinning was. "Hier kunnen we mee vooruit, vooral met het spel. Ik ben er wel erg blij mee", aldus Berghuis. "We hebben veel kansen gecreëerd, ook vanuit open spel. In de eerste helft maken we hem niet, maar dat doen we in de tweede helft wel. Hier kunnen we wel mee verder."

De aanvoerder vond het mooi dat Bryan Linssen alle doelpunten maakte. "Die eerste was echt een goede voorzet van Tyrell Malacia. Dat moet hij vaker doen, zo efficiënt. Ik heb dat voor de wedstrijd ook tegen hem gezegd dat hij in die situatie moet komen en een strakke voorzet moet geven. Bryan kwam toen als een echte spits bij de eerste paal", zo gaf hij aan. "Bij die tweede geeft Botteghin de bal mee en kap ik mijn man uit. Ik leg hem dan neer en het was gewoon een goede goal."

Het was nog lang onduidelijk of Berghuis aan de aftrap kon verschijnen. "Het was een race tegen de klok. We hebben ook een klein risicootje gelopen", zei hij daarover. "Tot eigenlijk de dag van gisteren had ik getwijfeld, maar op de laatste training ging het met sprongen vooruit. Ik wilde erbij zijn. We moesten winnen en ik wilde het team daarmee helpen. Daarom heb ik gespeeld."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis bryan aftrap botteghin fox kap linssen malacia risicootje sprongen strakke tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin truc wehave wieffer yoda