Transparent
Inloggen
Sluiten

Radio Veronica: 'Steven Berghuis gaat naar Amerika'

14 december 2020 11:18 - Radio Veronica
Foto: Pro Shots

Radio Veronica: "Steven Berghuis gaat naar Amerika"; image source: Pro Shots

Maandagochtend werd bij Radio Veronica gemeld dat Steven Berghuis volgende maand zal vertrekken bij Feyenoord. "Ik heb een zeer betrouwbaar gerucht gehoord dat Berghuis naar Amerika gaat", aldus sidekick Rick Romijn.

In september wist Voetbal International al te melden dat Inter Miami FC interesse heeft in de aanvoerder van Feyenoord voor een transfer per 1 januari 2021. Berghuis heeft nog een contract tot de zomer van 2022 in De Kuip, maar zou een clausule in zijn contract hebben staan dat hij voor een gelimiteerd bedrag kan vertrekken.

Meer op Radio Veronica




Tags

berghuis amerika veronica gelimiteerd inter kuip miami romijn sidekick

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het zij dan maar zo. Dan die Kerk van Utrecht maar ophalen,,of Henk Timmer moet nog wat in zijn hoed hebben in Zuid America
+1/-0

3 jaar geleden
Dat lijkt me stug, hij heeft ooit gezegd alleen naar Italie of Duitsland te willen..
Maar ik hoop nog steeds dat die blijft, en ja hij loopt met een lkang gezicht als het niet loopt... neemt het team niet op sleeptouw.... is niet in vorm... maar nog is het met kop en schouders de beste voetballer van de selectie..
+1/-0

3 jaar geleden
Gelul, dan kan 'ie het EK vergeten.
+2/-0

Kuijt007 (geschorst)
3 jaar geleden
Is al afgedaan als complete onzin. Genee en kornuiten moeten eens ophouden met al dit soort fantasie verhalen de wereld in te helpen.
+3/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki