Transparent
Inloggen
Sluiten

'Twee partijen staan klaar voor financiële injectie in Feyenoord'

9 december 2020 11:17 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Twee partijen staan klaar voor financiële injectie in Feyenoord"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat twee partijen vergaande interesse hebben om te investeren in Feyenoord voor een bedrag van 130 miljoen euro. Met dat geld moeten onder meer de aandelen van de Vrienden van Feyenoord overgenomen worden. Daarnaast moet het geld ook gebruikt worden om het gat met Ajax, PSV en zelfs AZ te kunnen dichten.

Feyenoord geeft daarbij aan dat Arne Slot niet over de streep is getrokken met mooie plannen gezien de financiële injectie die er aan lijkt te komen. Hem is in eerste instantie het beeld geschetst dat hij moet omgaan met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de club. Hij moet het doen met de spelers die voorhanden zijn, terwijl er weinig ruimte is om te investeren.

Meer op VI.nl




Tags

arne geschetst onmogelijkheden slot vergaande voorhanden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Vi neem ik altijd met een grote korrel zout. Om de doodeenvoudige reden dat Krabbedam geen inside info heeft
+1/-0

3 jaar geleden
En dan willen ze die A.Slot 750.000 salaris geven / jaar. En die man heeft nog niets gepresteerd. Feyenoord blaast momenteel zo hoog van de toren , dat het een grap lijkt. Of ze zijn , zoals gewoonlijk , geobsedeerd door Ajax. Dan klinkt taal zoals ze nu doen natuurlijk wel erg stoer.

Laten we maar terug gaan naar de tijden van van den Herik , dan zou iedereen weer snel tevreden zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden
normaal bedrag voor een Feyenoord coach dat AZ maar 200.000 betaalt is natuurlijk een hoofdklasse salaris
+1/-0

 
3 jaar geleden
Voor die 130 miljoen euro staan ze veel inspraak en invloed van buitenaf toe. Dat gebeurt nu ook al door de VvF maar die hebben tenminste aantoonbaar 'iets' met Feyenoord.
Dat vele geld is straks zo weg , zonder kampioenschap of andere aansprekende prijs daarmee te hebben gewonnen zou zomaar kunnen , maar de luizen in de pels raak je niet meer kwijt.

750.000 euro voor een beginneling vind ik erg veel.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je moet niet denken maar dit gewoon overlaten aan de verantwoordelijken bij de club. Niets doen is niet goed het is bij sommigen nooit goed
+2/-0

 
3 jaar geleden
In de voetballerij bestaan alleen maar idioten salarissen
+1/-0

 
3 jaar geleden
Terug naar de tijd van een geldschieter die met de gevleugelde woorden 'als ik mijn geld kwijt raak ben ik er het liefste zelf bij', maar zonder noemenswaardige bestuurs- of sportervaring directeur werd? En denk jij dat JvdH peanuts betaalde aan de toenmalige trainers?
+1/-0

3 jaar geleden
Het wordt inderdaad de hoogste tijd dat Feyenoord als een voetbalbedrijf geleid gaat worden. De tijd van nostalgische achteruit kijkende helden van weleer moet echt een keer afgelopen zijn. Successen zullen alleen gehaald worden in Feyenoord City met grote investeerders die grote aankopen mogelijk maken in plaats van steeds maar weer B- spelers en aan hun pensioen denkende afbouwende ex toppers.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Inderdaad zoals het de laatste jaren gaat is het achteruit hollen en we komen geen stap verder,als je die spelers zag gisteren dan schaam je je ogen uit je kop terwijl die gasten goed weten dat dit de laatste kans was om te overwinteren,en dan gaan ze onderuit tegen een nr7 uit Oostenrijk en zo gaat het al jaren,als we zo blijven stuntelen wordt je de toekomstige nieuwe nr4 op de ranglijst en zo zak je steeds verder de stront in,helaas zijn die geld injecties heel hard nodig want anders komen we er niet en ik denk dat Arnesen gewoon goed bezig is.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg