Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Als je op dit niveau zo fluit begrijp je er helemaal niets van'

4 december 2020 00:34

In gesprek met RTL gaf Dick Advocaat aan dat het uitvallen van Bryan Linssen en Uros Spajic inherent was aan de krappe selectie. "Linssen heeft nog alle wedstrijden tot nu toe gespeeld en het andere kun je gewoon niet voorkomen", aldus Advocaat. "Op allerlei manieren zat alles een beetje tegen. Vlak voor rust die 0-1 uit het niets. We speelden tegen een goede ploeg die wel weet hoe ze het aan moeten pakken, maar aan beide kanten waren er heel weinig kansen."

De trainer had ook voldoende aan te merken op het spel van zijn ploeg. "Ik kan beter niet te veel zeggen, want die jongens hebben hun best gedaan. Sommigen kunnen waarschijnlijk echter niet beter", zo gaf hij aan.

Advocaat had zich ook flink gestoord aan de scheidsrechter. "Het was natuurlijk een verschrikkelijk irritante man. Als je op dit niveau zo fluit begrijp je er helemaal niets van", zei hij daarover. "Bij die tweede goal staan er nog twee man achter. Als je dat al niet ziet terwijl de grensrechter zegt dat het buitenspel is... Het zit allemaal niet mee, maar nogmaals de tegenstander was gewoon een goede ploeg."




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat linssen bryan grensrechter inherent irritante spajic uros

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda