Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik denk niet dat de scheidsrechter de juiste beslissing nam'

27 november 2020 00:41

Nicolai Jørgensen gaf in gesprek met RTL aan uiteindelijk erg blij te zijn met het resultaat tegen CSKA. "Zeker als je een rode kaart krijgt is het altijd zeer frustrerend. Zeker als je het gevoel hebt dat je helemaal niets hebt gedaan. Het is niet zo dat ik een elleboog gaf of iemand een trap in zijn gezicht gaf", aldus Jørgensen. "Het is wel stom van mij dat ik de scheidsrechter de mogelijkheid gaf bij de tweede keer, maar ik heb beide situaties nu terug gezien. De eerste is niet eens een vrije trap. Dat was gewoon een duel."

Ook de tweede gele kaart vond de Deen niet terecht. "Dit soort dingen gebeuren iedere wedstrijd. Als je afgelopen week Zlatan zag tegen Koulibaly. Als dat van mij al rood was, weet ik niet wat dat was", zo gaf hij aan. "Ik dacht dat het gewoon een fair duel was. Ik keek niet naar hem en het was niet expres. Als je iemand expres raakt met je elleboog is het rood, maar dat deed ik niet. Ik denk niet dat de scheidsrechter de juiste beslissing nam. Als er een VAR was geweest had ik die gele kaarten niet gekregen."

Feyenoord bezet nu de tweede plaats in de groep. "We staan er nu goed voor", zei hij daarover. "Het is jammer dat ik het duel tegen Dinamo Zagreb nu moet missen. Dat is een mooie wedstrijd, maar uiteindelijk ben ik blij hoe we er nu voor staan. We moeten zorgen dat we donderdag winnen en dan ziet het er goed uit."




Tags

elleboog cska dinamo koulibaly stom var zagreb zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg