Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Dit was op karakter'

22 november 2020 16:31

In gesprek met Fox Sports was Steven Berghuis het niet eens met de opmerking dat Feyenoord een degelijke overwinning had behaald. "Dit was op karakter. Je krijgt twee tegenslagen met een slechte eerste goal en een rode kaart", aldus Berghuis. "Je moet dan lijden. Je moet er dan voor gaan en je weet dat je achteruit wordt gedrongen. Je moet strijden voor elkaar en je hebt een man minder. Die fantastische goal van Marcos brengt ons dan helemaal terug in de wedstrijd."

Na de tegengoal en rode kaart dacht de aanvaller zeker niet dat het een lastige middag zou worden. "Je denkt dan in het negatieve en wij dachten in het positieve", zei hij daarover. "We moesten heel hard werken voor elkaar om hier iets weg te halen en de ploeg heeft dat fantastisch gedaan. Geholpen ook door die 1-1 van Marcos."

De aanvoerder was vol lof over de treffer van Senesi. "Geweldig, echt geweldig. Dit is ook wat je nodig hebt op zo'n moment. Het kantelt de hele wedstrijd. Gewoon een supergoal", zo gaf hij aan. "Hier ben je ook voetballer voor voor zulke momenten. Dit blijft altijd mooi om mee te maken."




Tags

berghuis fox kantelt senesi supergoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer