Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het lag niet aan de scheidsrechter'

29 oktober 2020 21:01

Feyenoord verloor donderdagavond met 1-4 van Wolfsberger AC. De Oostenrijkers wonnen onder andere door drie strafschoppen. Aanvoerder Steven Berghuis vond dat de scheidsrechter niet de doorslaggevende factor was, maar dat zijn ploeg gewoon te slecht speelde om een goed resultaat te halen. Hij sprak erover met Marcel Maijer van RTL7:

“Naar mijn mening waren twee van de drie penalty’s makkelijk gegeven, zeker de laatste. Na de wedstrijd had ik het daar even over met de scheidsrechter. Het was frustratie, maar je praat er wel normaal over. Ik vroeg wat hij dacht. Mijn mening is natuurlijk makkelijk, maar het gaat erom dat we hem aanleiding hebben gegeven om te fluiten. We gaven hem de keuze. Het heeft zeker niet aan hem gelegen.”

Met name in het eerste kwartier na rust miste Feyenoord veel kansen om op 2-2 te komen. Volgens de aanvoerder had men in die fase toe moeten slaan: “Ik denk dat we in de tweede helft een goede fase hadden, waarin we de 2-2 hadden moeten maken. Dat laten we na en dan valt hij aan de andere kant. De eerste helft was gewoon onder de maat. We speelden in een ander systeem, met 4-4-2 en een ruit op het middenveld. Het was de eerste keer dat we zo speelden en we hadden er moeite mee. Het is pijnlijk om op deze manier met 1-4 te verliezen. Dit is niet waar we willen zijn, maar het is wel de realiteit.”




Tags

berghuis factor maijer ruit wolfsberger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda