Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Ik denk dat wij er klaar voor zijn'

28 oktober 2020 14:54

Op de persconferentie van woensdag werd Justin Bijlow gevraagd naar wat de doelman weet van Wolfsberger AC. "We weten natuurlijk dat ze gelijk hebben gespeeld tegen CSKA Moskou. We hebben hun beelden gezien. Het is een ploeg die fysiek in orde is, van achteruit wil voetballen en veel snelheid heeft voorin", aldus Bijlow. "We hebben daar op getraind en de beelden gekeken. Ik denk dat wij er klaar voor zijn."

De doelman was het niet eens met de opmerking dat de thuiswedstrijd tegen Wolfsberger een must is om Europees te kunnen overwinteren. "Elke wedstrijd is belangrijk. Om te beginnen die van morgen", zo gaf hij aan. "Wij moeten van onze kwaliteiten uit gaan. We weten dat we van iedere club in deze groep kunnen winnen."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow wolfsberger cska

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westen westerse wieffer yoda zorg