Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Een ploeg als Feyenoord moet hier gewoon winnen'

25 oktober 2020 19:03

Dick Advocaat gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij teleurgesteld was. "Een ploeg als Feyenoord moet hier gewoon winnen. Dat zat er vandaag niet echt in", aldus Advocaat. "Op een gegeven moment zag je een aantal spelers die er pas net bij zijn gekomen in de problemen kwamen na donderdag. Ik had ze wellicht niet op moeten stellen, maar ze gaven zelf aan dat ze fit waren. Dan krijg je ook nog het geval met Nico. Het was te rommelig om hier een overwinning te halen."

Nicolai Jorgensen viel wederom uit met een liesblessure. "Hij heeft de laatste drie, vier weken gewoon meegetraind en dat ging goed. Ik kan me niet voorstellen dat die jongen niet zelf wil. Hij doet het niet bewust. Het zit in zijn lichaam", zo gaf hij aan. "We moeten nu zorgen dat dat goed komt, maar vanaf het begin van het seizoen hebben we nog niets aan hem gehad en dat is toch wel een probleem."

Advocaat twijfelde of een gelijkspel een terechte uitslag was. "Zij kregen niet veel kansen, maar hadden op de counter wel een bepaalde dreiging", zei hij daarover. "Als een groot aantal spelers van ons niet in de wedstrijd zitten, moet je oppassen. Gelukkig maak je met een wereldgoal nog 2-2, anders had je hier nog kunnen verliezen. Natuurlijk ben je na zo'n wedstrijd niet tevreden."




Tags

advocaat counter dreiging fox jorgensen liesblessure meegetraind rommelig wereldgoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki