Transparent
Inloggen
Sluiten

Veel wisselende resultaten van Feyenoord in Waalwijk

24 oktober 2020 00:59

Drie dagen na de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb staat er voor Feyenoord weer een uitwedstrijd op het programma, dit keer op bezoek bij RKC Waalwijk voor de competitie. De Brabanders begonnen met drie nederlagen aan de competitie, maar na een zege op bezoek bij Heracles Almelo en een gelijkspel tegen PEC Zwolle staan ze inmiddels op een dertiende plaats.

Gezien de historie heeft Feyenoord het vaak lastig in Waalwijk. Voor de competitie is de wedstrijd nu 23 keer gespeeld en de overwinningen worden netjes verdeeld door beide clubs. Feyenoord wist 8 keer te winnen en dat deed RKC ook. De overige 7 duels eindigden in een gelijkspel. De laatste keer dat Feyenoord in Waalwijk speelde was in het seizoen 2013/2014 en toen ging het met 1-0 onderuit. In het seizoen 1998/1999 werd met 0-5 de grootste zege behaald, terwijl de laatste overwinning in februari 2010 was.

De selectie van RKC kent ook een speler met een verleden bij Feyenoord. Doelman Kostas Lamprou is sinds dit seizoen actief bij RKC, maar kwam op zestienjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht. De Griek kwam uiteindelijk tot 19 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord.




Tags

rkc almelo dinamo griek heracles historie kostas lamprou pec zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer