Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Te veel spelers nog onder hun niveau'

12 september 2020 22:17

Ondanks de degelijke 0-2 overwinning op PEC Zwolle, was trainer Dick Advocaat niet heel tevreden over het spel van Feyenoord. Tegenover Hans Kraay jr. van Fox Sports blikte hij terug op de wedstrijd: “We begonnen goed en maakten een mooie goal. Daarna hadden we wat compacter moeten gaan spelen. Nu gingen alleen de aanvallers jagen, waardoor er te veel ruimte kwam op het middenveld. In de tweede helft hebben we dat beter gedaan.”

Verder zag de oefenmeester te veel spelers onder hun niveau spelen. “Diemers vond ik goed spelen, evenals Stevie (Berghuis, red.) en Geertruida. Maar de backs speelden vrij behoudend en andere jongens zaten niet goed in de wedstrijd. Dan kan je blijven schreeuwen, maar dat helpt natuurlijk niets.”

Ook werd Advocaat gevraagd naar de transfergeruchten rondom Berghuis en eventuele nieuwkomer Spajic. “Van Berghuis weten we dat hij alleen gaat nadenken als er iets moois voorbij komt. Die ruimte hebben we gegeven. Achteraf is dat jammer, aangezien het een geweldige speler is. Spajic komt maandag naar Rotterdam voor een gesprek. Er is nog niets rond, maar de kans is groot dat hij komt.”




Tags

advocaat berghuis spajic behoudend compacter diemers fox geertruida hans jagen kraay nieuwkomer oefenmeester pec transfergeruchten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.344 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda volkslied willykment woerts yoda