Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst Edgar Miguel Ié voorlopig van de baan'

8 september 2020 11:30 - Fanatik
Foto: Pro Shots

"Komst Edgar Miguel Ié voorlopig van de baan"; image source: Pro Shots

Volgens het Turkse medium Fanatik moet er voor Feyenoord voorlopig een streep door een nieuwe komst van Edgar Miguel Ié. Er kon geen akkoord bereikt worden met zijn club Trabzonspor over een nieuwe huurperiode en het lijkt er op dat hij komend seizoen in Turkije actief zal blijven. De gesprekken over de komst van Ié naar Feyenoord zouden in een impasse zitten.

Meer op Fanatik




Tags

baan fanatik huurperiode trabzonspor turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wat jammer zeg , dat deze clown niet meer terug komt. We zullen zijn domme eigen acties erg missen !

* SNIK *
+1/-0

3 jaar geleden
Godzijdank dat die handballer weg blijft voor nu...
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zag ergens dat nu Bruma wellicht gehuurd gaat worden
+1/-0

3 jaar geleden
ach we spelen zaterdag pas...... uuhhh al, en ik heb nog niet het gevoel dat de selectie op peil is, dat er een basis 11-tal staat. hoe je het went of keert zal er een CV moet komen en als het kan ook een RB!! zou het fijn zijn als Summerville verkocht wordt en Narsingh ook (maar dat is dat weer mijn mening) van Wolfswinkel heeft bij Basel getekend, misschien dan toch Lens??
+1/-0

3 jaar geleden
We gaan wel weer zien.
Die turkse media neem ik niet zo serieus
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi maar zoals vaker waarom komt men toch telkens bij dit soort jongens uit
+1/-0

 
3 jaar geleden
Daar begrijp ik ook helemaal niks van. Wat je van ver haalt is lekkerder? Wat zou een Dick nou in deze gozer zien wat wij allemaal niet zien? Zijn huidige club baalt ervan dat ze hem een contract hebben gegeven en wil natuurlijk verkopen, maar er komt nooit interesse, dus ik sluit niet uit dat ze hem alsnog aan ons verhuren. Feyenoord heeft geen euro, dus we betalen geen huursom en willen het liefst dat zijn club ook nog zijn hele salaris zelf blijft betalen. Ja, dan moet je wachten tot de transferperiode op zijn eind loopt, maar voor zo'n afspraak krijg je hem nu nog niet cadeau.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.310 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki