Transparent
Inloggen
Sluiten

Teleurstellend Oranje onderuit tegen Italië, opnieuw geen speeltijd voor Leroy Fer

7 september 2020 22:39
Foto: Pro Shots

Teleurstellend Oranje onderuit tegen Italië, opnieuw geen speeltijd voor Leroy Fer; image source: Pro Shots

Oranje heeft maandag na een zeer teleurstellende wedstrijd verloren van Italië. Het duel om de Nations League eindigde in Amsterdam in een 0-1 nederlaag. Net zoals tijdens de wedstrijd tegen Polen bleef Leroy Fer de hele wedstrijd op de bank. Na twee wedstrijden staat het Nederlands elftal in de groep op een tweede plaats.




Tags

fer oranje nations polen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooi zo is hij tenminste fit en uitgerust voor een echt elftal
+1/-0

3 jaar geleden
Een Henk ten Cate of Louis van Gaal gaat dit Nederlands elftal niet vooruit helpen , al zou van Gaal wel beter zijn denk ik.
Ze zijn weer compleet terug voor het tijdperk Ronald Koeman. En eigenlijk is dat best leuk, want dit is echt een stel onsympathieke spelers. Zwaar overschat ook.

Nee , ik geef een "thumb down " voor deze selectie.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Mee eens.
Heel nederland heeft zich gek laten door uitslagen in de nations league.
De nationsleague die niemand buiten nederland serieus neemt .
'frenkie' faalde herhaaldelijk bij barca en depay bij lyon ,maar nee hoor klasbakken zijn het .
Messi en die coaches bij barca zijn allemaal gek om hem aan de zijkant neer te zetten met een kleine rol of gewoon wissel .
Verder cillessen ,veltman ?????.
Nee oranje mist gewoon veelste veel kwaliteit
+1/-0

 
3 jaar geleden
Buiten de kwaliteit die ze missen , speelt er een enorm black - white issue in de hele selectie . Nooit zal iemand van de spelers dit toegeven of ermee naar buiten treden. Ronald Koeman had desondanks de gave elke speler scherp te krijgen en prestaties neer te zetten. Wereldklasse gezien het immense zwart - wit vraagstuk.

Nu is de hele selectie weer terug op het niveau van rond 2017. Toen Memphis Depay zo erg tegen Pogba opkeek dat hij hem wel op het veld wou pijpen. We kennen allemaal de beelden nog wel van die overschatte druiloor. En dat is dan je spits..
+1/-0

3 jaar geleden
Heb de moed genomen om deze baggerwedstrijd te gaan bekijken.Evenals vorige week was het huilen met de pet op.Fantasieloos,matige inzet en hooghartigheid wat deze ''sterren'' op de mat legden.Niet één uitgespeelde kans kunnen ontdekken,erger,het had bij rust al 2-of 3-0 moeten staan voor de Azurri.Zegt wel iets dat een 36-jarige verdediger van Italié,met twee vingers in de neus de gehele Oranjevoorhoede tegenhield,aan de andere kant was het om te huilen ,zo zwak verdedigend en ook opbouwend van een zwak niveau.Voorlopig ga ik wat anders doen wanneer Oranjax speelt...
+1/-0

3 jaar geleden
Lekker boeiend dat overschatte zootje.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda