Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: João Carlos Teixeira voor twee jaar naar Feyenoord

4 september 2020 10:45 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: João Carlos Teixeira voor twee jaar naar Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële kanalen de komst van João Carlos Teixeira bevestigd. De Portugese middenvelder heeft in Rotterdam een contract voor twee seizoenen getekend met een optie voor nog een jaar. Teixeira is overgenomen van Vitoría Guimarães en speelde eerder onder meer voor Liverpool en FC Porto. Bij Feyenoord zal hij rugnummer 20 gaan dragen.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij met de komst van de middenvelder. "Met João Teixeira voegen we een veelzijdige middenvelder toe aan de selectie", aldus Arnesen. "Met zijn kwaliteiten, waaronder het scorend vermogen en zijn drive naar voren, geeft hij ons de gewenste extra optie op het middenveld. Bovendien heeft hij bij grote clubs gezeten uit vooraanstaande competities. Ook die ervaring neemt hij mee naar Feyenoord."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

teixeira carlos arnesen guimaraes liverpool porto scorend veelzijdige vitoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik denk, en hoop, dat hij het verschil gaat maken voor ons dit seizoen. Goede technische aanvallende middenvelder die behalve dat hij het spel goed leest ook in staat is om die steekpass te geven of zelf te scoren. Hij is denk ik 'n concurrent voor Kokcu die het nu echt moet gaan laten zien. De concurrentie op het middenveld is ondertussen wel moordend aan het worden. Als Sinisterra weer terug is geldt dat ook voor de voorhoede. Dus misschien nog 'n rcv en rb erbij en we zijn klaar om de top aan te vallen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.147 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg