Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roderick Miranda niet in beeld bij Feyenoord'

26 augustus 2020 23:30 - Mikos Gouka
Foto: Pro Shots

"Roderick Miranda niet in beeld bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Roderick Miranda is niet in beeld bij Feyenoord om de verdediging te versterken. Dat meldt Algemeen Dagblad-verslaggever Mikos Gouka via Twitter in een reactie aan een supporter. Het betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt meldde eerder deze week nog dat Feyenoord zich ging melden voor de 29-jarige verdediger van Wolverhampton Wanderers. In een interview met RTV Rijnmond gaf Frank Arnesen aan dat de club zich deze transferperiode nog met een verdediger wil gaan versterken.




Tags

miranda roderick arnesen gouka rijnmond wanderers wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ach Gouka weet exact hoeveel geld Feyenoord te besteden heeft?? Als Sommerville is verkocht en Vente dan is dat geld er wel. Dus?? Gelul weer van iemand die geen info heeft ( maar krantje moet vol)
+1/-0

3 jaar geleden
Natuurlijk stond hij wel op het lijstje van Frank, maar er waren al twijfels. Ben er niet rouwig om de zoektocht gaat verder!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.346 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda