Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Napoli in de markt voor Marcos Senesi'

23 augustus 2020 16:50 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Ook Napoli in de markt voor Marcos Senesi"; image source: Pro Shots

Marcos Senesi is afgelopen maanden al meerdere keren gelinkt aan een transfer en nu is ook het Italiaanse Napoli voor hem in de markt. Dat meldt het Twitter-account Feyenoord Transfermarkt. Kalidou Koulibaly staat op het punt om te vertrekken uit Napoli en de verdediger van Feyenoord is in beeld om hem op te volgen. Er zouden al gesprekken zijn geweest met Maurizio Micheli over een transfer.




Tags

napoli senesi kalidou koulibaly maurizio micheli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik hoop eerlijk gezegd dat dit fake news is. Weet iemand waarom hij er gisteren niet bij was tegen Dortmund en Duisburg? Toch naar Italiรซ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Lichte blessure was en is gewoon bij de selectie en niet ergens anders
+1/-0

3 jaar geleden
Die Koulibaly gaat Napoli echt bakken met geld opleveren. Als ze daarvan een substantieel deel willen gebruiken voor het halen van vervangers, denk ik dat Feyenoord op een punt komt waarin het niet meer de vraag is of je Senesi wil laten vertrekken maar hoeveel je voor hem kan beuren.

Ik blijf erbij; als de Ligt en eerder Sanchez bij Ajax voor bedragen boven de 40 miljoen vertrekken, moet je mijn inziens geen genoegen nemen voor een bedrag onder de 30 miljoen bij Senesi.

Laat dat de inzet zijn bij de start van de onderhandelingen.
+2/-0

3 jaar geleden
Als die Portugezen komen, verwacht ik wel dat ie jaartje blijft nog, krijgen wel zuidelijke ploeg zo portugezen, argentijnen, brazilianen, colombianen. We missen nog een mexicaan!
+1/-0

3 jaar geleden
Ik blijf maar de indruk houden dat onze club zelf dit soort geruchten de wereld inslingert in de hoop dat er een club nerveus wordt en gaat bieden. Ik ben namelijk nog steeds bang dat we poker spelen en helemaal onze begroting niet rond krijgen voor dit seizoen als we niet fors cashen op een speler en dan is Senesi kennelijk de meest voor de hand liggende, want over een transfer van Berghuis lees ik nooit meer iets.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda