Transparent
Inloggen
Sluiten

Liam Kelly wederom verhuurd aan Oxford United

21 augustus 2020 15:48 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Liam Kelly wederom verhuurd aan Oxford United; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Feyenoord dat Liam Kelly ook komend seizoen op huurbasis zal spelen voor Oxford United. De middenvelder werd een jaar geleden overgenomen van het Engelse Reading, maar wist geen moment te overtuigen in het shirt van Feyenoord. Sinds januari van dit jaar speelde hij al op huurbasis voor Oxford, dat uitkomt in de League One. Kelly heeft nog een contract voor twee jaar in De Kuip.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kelly oxford kuip reading

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
2 jaar zelfs nog bij Feyenoord onder contract pfff...

En dan liet je fer op proef mee trainen en gaf je maar een contract voor 1 jaar...

En troost die dit allemaal goed keurde zit nog altijd in de rvc? Belachelijk! Troost is net zo'n licht gewicht als Kelly... Die spelers behandeling fer en kelly had altijd omgekeerd gemoeten!

Betaalt dat oxford nog iets aan salaris?

En Elia die ook werd weg gebonjourd door troost (want gaf vorig seizoen aan dat hij terug naar feyenoord wou) versterkt nu de gelederen van concurrent fc Utrecht...
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Dat is het probleem... Welke club is zo gek om hem te kopen en neemt dat salaris van 6 ton over???
+2/-0

 
3 jaar geleden
Idd, het is al een wonder dat hij voor het 2e jaar verhuurd wordt
+1/-0

3 jaar geleden
Tuurlijk slecht gedaan om deze gozer te halen .
Teveel geluisterd naar een onervaren trainer .
Alleen wat ik een beetje irritant vind altijd is dat de media weer precies alle bedragen weet ,en de mensen nemen het gewoon blindelings over.
Ben ik nu wel klaar mee .
Bij dat geweldige az ,utrecht,ajax heb je ook hele grote miskopen gehad .
Maar dan wordt het niet 10000x herhaalt .
+1/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens Gazza. In 020 is met diverse aankopen ruim 50 milj. verprutst de afgelopen 2 jaar en daar hoor je niemand over. Ik denk wel dat Kelly vooral veel Feyenoord fans zwaar op de maag ligt. Kelly wordt nu verhuurd en dat zal ook niet gratis zijn. Voor wie geïnteresseerd kan op transfermarkt.nl veel info vinden. Zo kan je lezen dat Kelly voor 'n bedrag van 475.000 getransfereerd/verhuurd is. We maken er dus verlies op maar ook weer niet te veel.

Geruchtje ..... komt Pelle terug?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Troost was verantwoordelijk, maar het was chaos toen stuurloos schip. Maar inderdaad gebeurt andere clubs ook vergeet psv niet de laatste jaren miljoenen weggegooid moeten het nu van eigen jeugd hebben.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Pelle terug? Waar haal je dat vandaan?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt dat Troost verantwoordelijk is voor de transfer missers van vorig seizoen. Dit soort pseudo constructies toont eens te meer de bestuurlijke zwakte van onze club aan. Dat PSV er ook niet veel van bakt en volgens VI-vanDuuren in de afgelopen 10 jaar zelfs 7 milj. verlies hebben geleden ondanks de vele grote verkopen zegt ook genoeg.

Nogmaals: Pelle was 'n gerucht dat via Twitter de wereld in kwam. vBronckhorst en Pelle twitterde samen vanuit China met 'n groet en knipoog naar Feyenoord. Iedereen kent de innige band van vBronckhorst met Advocaat, toch? Dan denk je of hoop je 1+1= .... ;-)
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg