Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Komst Christian Conteh nog niet rond en zal ook niet transfervrij zijn'

30 juni 2020 09:11 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

[Update] "Komst Christian Conteh nog niet rond en zal ook niet transfervrij zijn"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat technisch directeur Frank Arnesen hoopt om Christian Conteh vast te leggen. Conteh is een 20-jarige voetballer die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan en nu speelt voor FC Sankt Pauli. Arnesen voerde in Hamburg al gesprekken met de Duitser met Ghanese roots.

Volgens het Algemeen Dagblad is de komst van Conteh zelfs al rond en zal hij transfervrij de overstap maken.

Update 30-06 09:11: In de papieren editie komt het Algemeen Dagblad met een andere lezing. De komst van Christian Conteh is nog geen zekerheid. Bovendien zal er voor de aanvaller ook een transfersom betaald moeten worden, omdat hij nog een contract voor een jaar heeft bij FC Sankt Pauli.




Discussieer mee op de forums


Tags

conteh arnesen pauli sankt editie hamburg lezing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Waarom nemen we hem? Leiden we zelf geen spelers meer op ofzo? Arnesen neemt weer veel te veel dure jeugd waarbij je maar moet hopen of het wat word...
+1/-0

3 jaar geleden
Snap niet zoveel van de 'interesse' in deze speler. Waarom geld uitgeven voor een onbekende speler die nooit ergens vaste waarde is geweest? Hoop dat dit niet meer dan een gerucht is.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Blijkbaar talentvol, multi-inzetbaar, razendsnel en niet duur...


En alleen eigen jeugd ga je het niet mee redden. We kunnen niet gokken op bijvoorbeeld Azarkan die het nooit gaat halen en Summerville is een groter talent maar ook nog niet klaar voor 40 wedstrijden op niveau.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Maar waaruit blijkt dat je het met deze jongen wel gaat redden? Volgens mij is deze Conteh net zo'n gok als Summerville -maar dan duurder.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Kennelijk volgt Arnesen deze speler al langer, en ziet hij er een versterking in voor Feyenoord. Wellicht heeft hij het goed gezien.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Of wellicht gooit hij weer geld over de balk. Td's houden er nog al van spelertjes te kopen en dan te roepen... ja dat is mijn vondst! Goed ben ik heh... Dat doen ze enkel als het goed gaat.. Maar vergeten er dan bij te melden dat ze eerst een karrenvracht aan waardeloze spelers hadden ingekocht voor er eindelijk 1 groei briljantje tussen zat.

We gaan volgen of Arnesen zijn aankopen van Bosenik, diemers, conteh echt hun geld waard gaan zijn. Ik vrees met grote vrees want in de afgelopen 10 jaar aan transfers heeft Feyenoord 1 miljoen per jaar gemiddeld verdient inclusief verkopen eigen jeugd. Dat wil zeggen dat de gehaalde spelers Feyenoord gewoon heel veel geld hebben gekost in plaats van dat je er aan hebt verdient...

Of van geel er zit of troost of nu weer Arnesen. De functie TD is gewoon dramatisch slecht voor een club met een goeie eigen jeugd opleiding. Td's geven de voorkeur liever aan eigen aankoopjes (want is goed voor hun eigen cariere)... Dan dat ze de jeugd van de eigen opleiding een kans geven.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg